7 Ιουν 2012

ΚΔΕΠΠΑΜ : «Εθισμός στα Ναρκωτικά ,Αλκοόλ, Τυχερά Παιχνίδια-Ίδια Ασθένεια»

Η  Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου σε συνεργασία  με την Μ.Κ.Ο. « ΟΑΣΙΣ», κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο, διοργανώνουν την Τετάρτη 13 ΙΟΥΝ 2012,  ώρα 8.00 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ , ομιλία-ενημέρωση με θέμα: ...

«ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,ΑΛΚΟΟΛ, ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ»

Η ομιλία θα  πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της «ΟΑΣΙΣ» κ. Δαμιανό Δουΐτση –Σύμβουλο εξαρτήσεων, ο οποίος δραστηριοποιείται επί 21 χρόνια στο χώρο της απεξάρτησης και έχει προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους εξαρτημένους και στις οικογένειές  τους. Θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος  για να  απαντήσει  ο ομιλητής  σε  ερωτήματα.

Ο κος Δουΐτσης Θα βρίσκεται στη Μύκονο  από την Κυριακή   10/06/2012  μέχρι  και το Σάββατο   16/06/2012  και θα είναι στη διάθεση  οποιουδήποτε  θέλει  να  επικοινωνήσει μαζί του  και να προγραμματίσει  μια προσωπική συνάντηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944-318118

ταυτοτητα της  «οασισ»

Η  ΟΑΣΙΣ Μ.Κ.Ο. είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά  και τυχερά παιχνίδια , που ιδρύθηκε το 2002 με πρωτοβουλία πρώην εξαρτημένων και των οικογενειών  τους.
Για τη δράση μας  βραβευθήκαμε  από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης , το Υπουργείο Υγείας και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έχουμε δεχθεί μέχρι σήμερα  3.000 άτομα για υποστήριξη και ενημέρωση στο χώρο μας και έχουμε πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων, ημερίδων  σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα, Ιωάννινα ,Γρεβενά, Καστοριά, Βόλο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη. Ρόδο  κ.α.) για να    βοηθήσουμε την ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.
Η μακρόχρονη προσωπική εμπειρία όλων των στελεχών της «ΟΑΣΙΣ», εμπλουτισμένη  με επιστημονική κατάρτιση, μας επιτρέπει να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη του τι είναι «ΕΘΙΣΜΟΣ» και να προτείνουμε  αποτελεσματικές και οριστικές ΛΥΣΕΙΣ.

Ευγενική χορηγία επικοινωνίας  Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...