18 Οκτ 2012

Η Μύκονος του Αθλητισμού αναβίωσε επιτυχώς τα ΔΗΛΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο τα ΔΗΛΕΙΑ 2012 με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών, και με τη σφραγίδα της άρτιας οργάνωσης των Αγώνων από το Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου.....
             Αθλητές από τον Ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, το Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, τον Ανδριακό, τον Ναξιακό αλλά και άλλοι πολλοί συμμετείχαν και αγωνίστηκαν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 από τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι και σε αρκετά αθλήματα στίβου.  
             Στους νικητές αποδόθηκαν κύπελλα από Δημοτικούς Συμβούλους, από τον Υπολιμενάρχη Μυκόνου, τον Πρόεδρο της Α.Ο. Μυκόνου, φορείς του νησιού και από το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα ο οποίος και δήλωσε ότι είναι μεγάλη η χαρά όταν διεξάγονται αγώνες στο νησί μας, που προάγουν το υγιές πνεύμα του αθλητισμού, του Πολιτισμού και της συλλογικότητας. 
             Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τους αθλητές από όλα τα Σωματεία και εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου αλλά και του Δήμου Μυκόνου, τα ΔΗΛΕΙΑ να αποτελέσουν θεσμό και να διεξάγονται με την ίδια επιτυχία κάθε χρόνο στο νησί μας.
            Τους αγώνες εκτός από τον κ. Δήμαρχο παρακολούθησε, ο Πρόεδρος της Α.Ο. Μυκόνου κ. Κουκάς Αλέκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης Κουσαθανάς, Ειρήνη Γρυπάρη, Αλέξανδρος Κουκάς αλλά και πλήθος κόσμου.
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...